Back to All Events

Mød Kristian Koch

Mange musikere ønsker fodfæste i musikbranchen igennem management, produktion og udgivelse. Men hvordan kommer man videre?

Kulturugens tema, 'på den anden side', rammer udfordringen rigtig godt ind. For, hvordan kommer man igennem branchens nåleøjer, og hvad er der så af muligheder som professionel musiker på den anden side? Og hvilke faldgrubber er der?

Få nogle af svarene på disse 2 foredragsaftener: KRISTIAN KOCH, Danmarks dygtigste scenecoach, holder et vanvittigt spændende foredrag/ workshop.

Fra Kristians hjemmeside:
"I mit foredrag gennemgår jeg, hvordan vi kan levere musikken, så publikum kan føle og mærke den. Hvordan vi kan fremføre musikken, så det er fedt at stå på scenen, samtidig med at vi giver publikum en oplevelse.

Jeg kommer også ind på, hvordan man kan gå og stå på scenen, hvad man kan gøre mellem numrene, og hvordan man dramaturgisk kan opbygge en koncert."
Kristians hjemmeside: http://kristiankoch.dk/foredrag/

Konsulent og branchekender Mikael Højris fra Dansk Musiker Forbund deltager også med oplæg og foredrag på begge dage. Fra DMF's side:
"Mikael Højris hjælper bands med at lave indbyrdes aftaler og med at forhandle alle typer kontrakter vedrørende pladeudgivelser, musikforlag/publishing, management, booking osv. osv."

Prisen er 125 kr. for partoutbillet til begge dage.
Billetprisen dækker også adgang til Musicbase' koncert på Forbrændingen i starten af 2017.

Der kan ikke købes særskilt billet pr. dag.

Du kan betale via Mobilepay tlf. 26857025 eller via kontooverførsel: Reg. 2275 Kto: 0743 286 626
Billet sendes til din mail-adresse.

Earlier Event: September 13
Mød Chief 1
Later Event: November 5
Koncert