Back to All Events

Mød Chief 1

  • Taastrup Medborgerhus 71 Taastrup Hovedgade Taastrup, 2630 Denmark (map)

Mange musikere ønsker fodfæste i musikbranchen igennem management, produktion og udgivelse. Men hvordan kommer man videre?

Kulturugens tema, 'på den anden side', rammer udfordringen rigtig godt ind. For, hvordan kommer man igennem branchens nåleøjer, og hvad er der så af muligheder som professionel musiker på den anden side? Og hvilke faldgrubber er der?

Få nogle af svarene på disse 2 foredragsaftener:

TIRSDAG DEN 13. SEPTEMBER 19 - 22: CHIEF1 er en af DKs største producere samt en flittig sangskriver med mange hits på bagen og har arbejdet med bla Kim Larsen,Nik & Jay,Ace of base,LIGA,Lars HUG,Sanne,Johnny Madsen,Outlandish mfl
Chief1 startede den første danske rapgruppe Rockers by Choice tilbage i slutfirserne og er en af pionærene indenfor dansk hip hop.

Chief 1's hjemmeside: http://www.chief1.dk/

Konsulent og branchekender Mikael Højris fra Dansk Musiker Forbund deltager også med oplæg og foredrag på begge dage. Fra DMF's side:
"Mikael Højris hjælper bands med at lave indbyrdes aftaler og med at forhandle alle typer kontrakter vedrørende pladeudgivelser, musikforlag/publishing, management, booking osv. osv."

Prisen er 125 kr. for partoutbillet til begge dage.
Billetprisen dækker også adgang til Musicbase' koncert på Forbrændingen i starten af 2017.

Der kan ikke købes særskilt billet pr. dag.

Du kan betale via Mobilepay tlf. 26857025 eller via kontooverførsel: Reg. 2275 Kto: 0743 286 626
Billet sendes til din mail-adresse.
 

Earlier Event: April 16
Sangteknik for voksne 17+ år
Later Event: September 15
Mød Kristian Koch