MUSICBASE RECORDING STUDIO (MRS) TILBYDER INDSPILNINGER,
MIXING OG MASTERING FOR SOLISTER OG BANDS FOR BÅDE MEDLEMMER OG ANDRE INTERESSEREDE.

Studiet er indrettet med et kontrolrum og et indspilningsrum. Dette medfører en fleksibilitet ved samtidig indspilning af f.eks. trommer, bas og guitar. Der er en effektiv vokalboks bygget af lydelementer af hård rockwool i træramme.

I kontrol og mixing-rummet bruger vi en Allen & Heath GS-R24m 24 kanals multitracking mixer med high-end preamps på hver kanal. Dette betyder, at vi kan indspille op til 24 kanaler samtidig. F.eks. kan et komplet trommesæt, bas, guitar, keyboard og sang indspilles samtidig som 'live'-indspilninger med op til 4 musikere med rimelig separation mellem instrumenterne.

Det er selvfølgelig også muligt at 'overdubbe' flere af instrument og vokal indspilningerne, f.eks. efter en live-indspilning hvorfra kun tromme-indspilningen beholdes. I mixing af jeres indspilninger etableres et Real Live mixing-miljø, hvor mixeren fungerer både som controller af DAW'en og summing på mixeren, hvor brug af mixerens meget vellydende on-board equalizer skaber rigtig lækker lyd.

I recording-processen benytter vi kvalitets-mikrofoner fra Audix, Sennheiser og Shure. I DAW'en arbejder vi med Reaper, Studio One og Ableton Live. Som plugins bruger vi bl.a. Waves og Lexicon.

MRS tilbyder også, at du f.eks. indspiller din sang til et instrumental-track. Skal du bruge nogle sange som demo, som en gave eller kunne spille dem til fest hjemme i stuen, så kan du få det indspillet og produceret i vores studie.

Det er også muligt at få hjælp til komposition til din sang eller programmering af beats/bas/synth til din sang eller rap.

Nedenfor er et eksempel på et nummer, som er indspillet i studiet