Støt MusicBase' koncerter, aktiviteter og meget mere....

Musicbase bliver meget glade for tilskud til vores frivillige indsats, og her på siden har du/i mulighed for at bidrage til fordel for de unges muligheder.

Hvis du som barn eller ung ikke har de store muligheder for at anskaffe dig en lækker guitar, keyboard, mikrofon eller trommesæt, eller du gerne vil deltage i foreningens aktiviteter som koncert eller workshops i f.eks. sangteknik, aktiviteter som nogen gange kan være lidt dyre,

så kan dit bidrag her netop hjælpe med dette.

Jeres bidrag vil også gå til spændende aktiviteter som at arrangere koncerter med såvel foreningens egne musikere og bands som til, at vi kan få kendte, professionelle bands til at optræde.

En drøm blandt foreningens medlemmer er også, at vi på et tidspunkt kan købe en minibus til bands, projekter, koncerter og ture. En band og turbus ville give helt nye muligheder for ungdomsmusiklivet i Taastrup og omegnen, og den vil gøre det meget attraktivt for musikere at blive medlem af Musicbase.

    Alle bidragsydere får tilbud om at komme på vores mailingliste.

Alle bidrag på 100 kr. eller over har gratis adgang til Musicbase' koncerter (kun ved tilmelding på mail-liste).

Bidrag over 400,- kr. får tilbud om års-medlemskab af Musicbase, og kommer på en officiel liste over bidragydere.                                                                Bidrag mellem 2000 - 8000 kr. rangerer højt på listen, og får tilbud om logo/brand sat på denne side.                                                                            Bidrag mellem 8000 - 30000 kr. bliver anført som sponsor for det frivillige arbejde med unge med logo/brand på denne side.

Bidrag over 30000 kr. bliver anført som primær sponsor med logo/brand på denne side og tilbud om at få logo sat på foreningens minibus. Mulighed for logo sat på bussen kræver, at der bliver sponseret med samlet mindst 300000 kr., som skal dække køb af bus, folie-beklædning med logoer, drift af bussen i 2 år og aktiviteter.

Solister og bands. Her har i favorable muligheder for indspilninger

Bidrag på 800,- kr. Med dette beløb får du 2x4 timer i MusicBase' lydstudie med producer, hvor du kan indspille 1-2 sange.                                                                      Bidrag på 2500,- kr. Med dette beløb får jeres band mulighed for at indspille 2 sange i lydstudiet med producer.

Tryk på knappen herunder. BEMÆRK! ALLE bidragsstørrelser er meget velkommen :)

Bidrag her

Ring gerne til tlf. nummeret nederst på denne side for mere information.

Du kan også bidrage ved at synes godt om vores Facebookside her:

https://www.facebook.com/MusicBase-Taastrup-181867345189758/notifications/